top of page

Grip op geld & administratie

Kunt u soms rekeningen niet op tijd betalen? Of heeft u geen zicht op uw inkomsten en uitgaven? U bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen geldzorgen hebben. Dit veroorzaakt vaak stress en mentale problemen.

 

Kortom, als u meer grip op uw administratie en geld krijgt, valt er veel winst te behalen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag, er is heel veel mogelijk. Lees bijvoorbeeld hoe Jan weer grip kreeg op zijn geld. 

Jan krijgt hulp bij het oplossen van schulden. Grip op geld en administratie.  Trefpunt Gezond&ZO Warmenhuizen heeft kennis van schuldsanering, aanvragen toeslagen, minimaregelingen aanvragen, inkomensregelingen, administratieve hulp.
Zo kreeg Jan weer grip

Jan's wens

“Ik werk als grondsteward en draai nachtdiensten. Om op mijn werk te komen, heb ik een auto gekocht met een lening. Die moet ik elke maand aflossen, best een opgave. Daarnaast is alles duurder geworden, het lukt mij niet meer om rond te komen. Ook mis ik goed zicht op mijn kosten én ben ik administratief niet handig. Laatst kreeg ik nog een boete, omdat ik een rekening te laat betaalde. Geen geldzorgen meer, dat zou geweldig zijn.”

Wim van het Trefpunt: 
“Ik heb Jan gewezen op een website voor zijn administratie. Ook heb ik een professional ingeschakeld: om betalingsregelingen te treffen én zicht te krijgen op zijn uitgaven. Hij bleek recht te hebben op toeslagen.”

Dit is het resultaat:
  • Jan gebruikt de website startpuntgeldzaken.nl. Hij heeft nu goed zicht op zijn inkomsten en uitgaven. Ook heeft hij zijn uitgavenpatroon aangepast. 

  • Jan heeft nu zorg- en huurtoeslag. 

  • Met een schuldeiser is een betalingsregeling getroffen.

  • Een groot gedeelte van zijn schuld is afgelost.

  • Jan slaapt weer goed en zit beter in zijn vel. 

bottom of page