top of page
Trefpunt Gezond&ZO Warmenhuizen is er voor alle inwoners in Warmenhuizen die prettiger, gezonder willen leven, met zo min mogelijk zorgen.

Over Trefpunt Gezond&ZO 

Gezond en prettig leven in Warmenhuizen

Trefpunt Gezond&ZO is er voor álle inwoners in Warmenhuizen die prettig, zelfstandig en zo gezond mogelijk willen leven. Wilt u bijvoorbeeld beter in uw vel zitten? Een gratis Gezond&ZO check doen, meer bewegen of nieuwe mensen
ontmoeten? Zoekt u hulp bij zaken die niet lekker lopen of wilt u zélf wat betekenen voor anderen? Het Trefpunt wijst u de weg. Bij het Trefpunt helpen we inwoners op weg naar een prettig en gezonder leven. Dat doen we met informatie, advies, hulp bij het oplossen van problemen en activiteiten. 

Onze droom

Gezond voelen. Lekker in je vel zitten. Meedoen. Grip op je eigen leven hebben. Dát willen we voor elke inwoner in Warmenhuizen. Met dat doel is het idee voor Trefpunt Gezond&ZO ontstaan. Het Trefpunt is dé plek waar inwoners terecht kunnen met vragen om zo prettig, zelfstandig en vitaal mogelijk te kunnen leven.

Wie doen er mee aan het Trefpunt?

Zowel inwoners uit Warmenhuizen als professionals zijn betrokken: o.a. Dorpsraad Warmenhuizen, Evean, Gemeente Schagen, Huisartsenpraktijk Warmenhuizen, Team Sportservice Noordkop, Wonen Plus Welzijn, Woonzorggroep Samen, Woonzorg Nederland, het Mantelzorgcentrum en Actiz.

 

Daarnaast legt het Trefpunt verbindingen met lokale verenigingen, bedrijven  maatschappelijke organisaties en bedrijven die kunnen bijdragen aan een prettig, gezond leven zonder zorgen. 

Avatar [Vrouw].jpg

Team Sportservice Noordkop

Avatar [Vrouw].jpg

Gemeente Schagen

Avatar [Vrouw].jpg

Mantelzorgcentrum

Avatar [Vrouw].jpg

Actiz

Avatar [Vrouw].jpg

Wonen Plus Welzijn

Avatar [Vrouw].jpg

Huisartsenpraktijk Warmenhuizen

Avatar [Vrouw].jpg

Dorpsraad Warmenhuizen

Avatar [Vrouw].jpg

Apotheek Elckerlyc

Avatar [Vrouw].jpg

Woonzorggroep Samen

Avatar [Vrouw].jpg

Evean

Avatar [Vrouw].jpg

Noordkop voor elkaar

Avatar [Vrouw].jpg

Woonzorg Nederland

bottom of page