top of page

Ontmoeten & Meedoen

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten en vaker samen iets ondernemen? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij wel. Stap één is contact opnemen met het Trefpunt. Wij luisteren graag naar uw verhaal. Wat is uw situatie? Wat is uw wens en wat vindt u leuk? We hebben zicht op alle mogelijkheden in Warmenhuizen en omgeving. 

Activiteiten Buurtkamer

Naast het Trefpunt Gezond&ZO vindt u de Buurtkamer van Warmenhuizen. De Buurtkamer is vrij toegankelijk voor iedereen die mensen wil ontmoeten en mee wil doen aan activiteiten. Voor iedereen uit Warmenhuizen en omstreken.   

 

De Buurtkamer is dé plek om mensen te ontmoeten in een ontspannen omgeving waar je tot niets verplicht bent. Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd om langs te komen voor een kop koffie en een fijn gesprek of om mee te doen aan een van de vele activiteiten.

Heb je zelf een idee voor een activiteit?

Of wil je meehelpen bij het organiseren van eentje? Neem dan contact op met: info@wonenpluswelzijn.nl

Activiteiten per dag: van koffiemoment tot schilderen

Download hier het weekprogramma van de Buurtkamer.

Daarnaast organiseren we nog aantal extra activiteiten tot en met januari 2024. 

Meer mensen ontmoeten en meedoen in plaats van alleen op de bank zitten. Trefpunt Gezond&ZO Warmenhuizen  denkt graag mee over de mogelijkheden.
Zo hielpen wij Hannah

Hanna's wens

''Ik heb best een goed leven: een parttime baan, leuke vrienden en kan op vakantie. Toch voel ik mij af en toe een beetje eenzaam. Daar schaam ik mij eigenlijk voor, ik ben nog geen 40 en toch zit ik met dat gevoel. Ik spreek wel regelmatig af met vrienden, maar ik ben ook veel alleen. Ik kan natuurlijk naar een sportvereniging, maar ik wil graag iets anders. Ik wil ook een beetje flexibel blijven.’’

Jennifer van het Trefpunt: 
“Hanna vertelde haar verhaal en wensen. We hebben een waslijst met activiteiten en clubs in Warmenhuizen, waar zij niets van wist. Ook wees ik haar op vrijwilligerswerk en een app om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Die heeft zij meteen op haar mobiel gezet.”

Dit is het resultaat:
  • Hanna is lid geworden van een koor. Een vaste avond per week is hiermee ingevuld.

  • Hanna heeft zich aangemeld als vrijwilliger tuinieren. Ze helpt (oudere) inwoners hun tuin bijhouden. Ze zit nu veel beter in haar vel.

  • Via de nieuwe app kan zij flexibel inschrijven op leuke activiteiten in de buurt en nieuwe mensen leren kennen.
    Hannah is minder afhankelijk van haar vrienden om haar ‘eenzame avonden’ in te vullen.

bottom of page